#InterbancarioEuropeo2021

Dobrodošli v Kranjski Gori!

Kjer se dogodivščina prične.

V Kranjski Gori in okoliških krajih vas pričakujejo živahna doživetja Julijskih Alp.
Interbancario Kranjska Gora 2021

Destinacija

O Kranjski Gori

Največji sloves smučarskega središča sta Kranjski Gori prinesla svetovni pokal Vitranc in smučarski skoki in poleti v Planici. V Kranjski Gori in okoliških krajih vas pričakujejo živahna doživetja Julijskih Alp. Kranjska Gora nudi vse. Od aktivnega preživljanja počitnic do mirnega odkrivanja naravne in kulturne dediščine. Lahko pa odkrijete skrivnosti dobrega počutja v bogati wellness ponudbi, se udeležite poslovnih in družabnih srečanj ali pa z družino raziščete mistično preteklost Zgornjesavske doline.
Kranjska Gora in winter time

Ne spreglejte

Aktivnosti & nastanitve

Smučanje

Smučarji in deskarji boste našli izziv na zasneženih strminah, drugi pa priložnost za rekreacijo na urejenih tekaških in sankaških progah. Izbirate lahko med kar 18 smučarskimi progami  različnih tehničnih zahtevnosti! Žičnice in proge so nanizane po pobočjih Vitranca vse od  Kranjske Gore do Planice  v nadmorski višini od 800 m do 1215 m. Sistem 6 sedežnic in 13 vlečnic vas popelje na vašo sanjsko progo.

Tek na smučeh

Nordijski center Planica je izjemno okolje za nadaljevanje tradicije smučarskih skokov in poletov, za treninge in tekmovanja smučarjev tekačev..Za tiste, ki ljubijo pristen stik z naravo, je urejenih več kot 40 km tekaških prog, pod smučišči, mimo izvira Save, pod skakalnicami v Planici in naprej v Tamar. Pravzaprav je vsa Zgornjesavska dolina tekaški raj.

Nastanitve

Kranjska Gora ponuja številne možnosti nastanitve, od hotelov do zasebnih nastanitev v sobah in apartmajih. Približno 8000 ležišč v različnih družinsko vodenih nastanitvah (B&B, penzioni, apartmaji) in 3 ali 4 * hoteli so vam na voljo.

Kjer se dogodivščina prične.